Vellykket online dating for kvinder

Vellykket online dating for kvinder

Dating hjemmesider er den mest populære og nemmeste måde at møde nye og interessante mennesker. Der findes adskillige retningslinjer du kan følge for at gøre erfaringen både sjovere og mere produktiv. Med de hundredvis af datingsider på internettet, kan det være både forvirrende og frustrerende at vide, hvilke du skal bruge. Du bør stille dig selv centrale spørgsmål om, hvad det er du søger. For eksempel, hvis du er en kvinde og du ønsker at møde en mand der er økonomisk veletableret, så bør du tilmelde dig dating sider der appellerer til mænd, der opfylder visse indkomst niveauer. Der er adskillige gode sider derude, som du selv kan begynde at gennemgå.

Nogle af de bedre vil tillade at du tilmelder dig som bruger, uden at betale for medlemskab, selv om det vil give dig begrænset adgang. Dette vil give dig en chance for at se på de mange tilgængelige enlige og succesrige mænd, der har opsat deres profil på hjemmesiden. Du kan se deres billeder, deres profil information, hvilket vil fortælle dig mere om hvem de er og hvad de søger efter hos en kæreste. Siden vil tillade dig at sende ”kys” for at lade manden vide, at du er interesseret i at lære ham bedre at kende. Denne funktion vil også lade dem linke til din profil, så de også kan lære dig at kende.

Mange gange leder dette til at du modtager en e-mail fra interesserede medlemmer. Hvis du derefter ønsker at tilmelde dig som betalende medlem, kan du gøre dette, og dermed have mange flere muligheder. Disse vil inkludere muligheden for at sende e-mails til andre medlemmer, såvel som deltage i live chat. Også mange andre mere avancerede muligheder vil være mulige, såsom søgekriterier, der kan være mere specifikke omkring hvad du søger efter hos en partner.

Vær autentisk: Ja, det er vigtigt at være korrekt og sandfærdig omkring hvem du virkelig er. Når du opretter din profil, lad være med at give et misvisende billede af dig selv eller sige ting, der ikke er sande. Ja, det er rigtigt at du skal skabe det mest positive og polerede billede af dig selv, som du kan. Men hold dig indenfor grænserne til hvem du virkelig er. Beskriv dine interesser og din personlighed. Hvad brænder du for? Hvad leder du efter hos en partner? Lad være med at fokusere på negative kvaliteter i din profil. Hold det hele positivt og optimistisk.

Mange kvinder begår den fejltagelse at gå for meget over bord når de beskriver dem selv, eller det modsatte, opretter en profil der beskriver hvordan de er på en ”dårlig dag”. De fleste mænd vil ikke forholde sig til en profil, der taler om hvor ”trendy” du er, eller som er for intens. Arrogance er også en turn off for de fleste mænd, så vær ærlig, glad og beskeden i din beskrivelse, samtid med at du opretholder en positiv tillid til dig selv. Ligeledes ønsker mænd ikke at høre hvor deprimeret du bliver, når du ser en sørgelig film eller hvordan du konstant er på slankekur. Dette er ikke appellerende punkter at sætte i en profil. Den generelle ide er at skabe en positiv, optimistisk beskrivelse af hvem det bedste ”du” er. Dette vil forekomme sandt og ægte for mænd der ser din beskrivelse.

Skil dig ud: Der er så mange andre profiler at konkurrere med, at du har brug for at finde en måde at skille dig ud og være iøjnefaldende. For eksempel, hvorfor ikke anvende din sans for humor til din beskrivelse af dig selv. Mænd værdsætter kvinder der har en god humoristisk sans. Sæt billedtekster under dine billeder, der har lidt humor i dem. For eksempel kan du sige noget som, ”Jeg har brug for hjælp til at finde ud af hvordan jeg bruger min mobiltelefon”. Dette vil formidle en sjæl der er let om hjertet og mænd reagerer på dette. Ingen har lyst til at føle, at den kvinde de overvejer at date er nervøs eller anspændt. Så brug af lidt humor kan række langt i at få mænd til at føle sig mere trygge ved at besvare dig.

Nutidige billeder: En almindelig fejl mange kvinder begår, er at  opsætte fotos af dem selv der ikke er nutidige. Dette er ikke en god ide. Hvis du får et svar og I mødes, kan det vise sig at blive en skuffende oplevelse, fordi manden føler at du ikke har været ærlig over for ham. Brug altid et nutidigt foto af dig selv der er taget indenfor det sidste år. Kvaliteten af billedet er ekstremt vigtig, eftersom det er det visuelle aspekt der er kritisk for at få potentielle bejleres opmærksomhed. Det bedste foto er af dig alene, smilende og hvor du ser glad ud. Opsæt altid et par få billeder, ikke et ”galleri”, måske fire eller fem fotos er ideelt. Brug ikke billeder der viser dig med din familie, dine børn, kæledyr osv. Hold billederne rene og enkle, et par få ansigtsbilleder og måske et eller to billeder af hele kroppen hvor du har dit bedste tøj på.

At vælge hvem man skal kontakte: Når du gennemgår de hundredvis af muligheder der er til rådighed for dig til at kontakte, har du brug for at lære at indsnævre dit fokus på præcis, hvad der er vigtigt for dig hos en partner. For eksempel kan aldersgruppe, børn, indkomst, geografisk placering og religion alle være vigtige faktorer for dig at overveje. De bedste datingsider tillader dig at screene gennem mange af disse kriterier, så du virkelig kan finde de mænd, du måtte have meget mere til fælles med. Når du beslutter hvem du ønsker at kontakte, sørg for at din e-mail skiller sig ud fra mængden.

Vær personlig og direkte i e-mailen. Mange kvinder begår den fejltagelse at skrive en e-mail de bruger igen og igen til at sende ud til enhver mand de ønsker kontakt med. Dette er absolut en fejl. En mand vil vide, at e-mailen er en skabelon. Alle ønsker at føle sig specielle. Din e-mail bør indeholde nogle specifikke ting om den mand du kommunikerer med. For eksempel, hvis han har nævnt i sin profil at han kan lide dykning, så lav en kort omtale af dette i din e-mail til ham for at personalisere den. Dette vil lade ham vide, at du har taget dig tid til at skrive en original e-mail bare for ham og vil motivere ham mere til at kontakte dig tilbage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *