5 tips til at gøre din bil efterårsklar

Årstiderne skifter og efteråret og vinteren er på vej, så derfor er det en rigtig god ide, at du passer ekstra godt på din bil. Efterår og vinter betyder nemlig både regn, blæst og koldere temperaturer, og det er vigtigt, at din bil kan holde til dette. Giv derfor din bil en effektiv efterårsklargøring.

Husk dette i forbindelse med efterårsklargøringen:

Står du selv for efterårsklargøringen, så får du her et par tips til, hvad du i hvert fald skal huske at gøre, så din bil er klar til de mange måneder med kulde og mørke. Du skal blandt andet:

  1. Rydde op og rengøre din bil
  2. Pleje din bil både indvendigt og udvendigt. Giv bilens lak en grundig behandling og slut evt. af med forsegling og bivoks
  3. Få tjekket bremser og bremsevæske
  4. Få styr på lys og lygter. Det blive kun endnu vigtigere i takt med vintermørket.
  5. Tjekke vinduesvisker og dit udsyn. Vinduesviskerne er selvfølgelig altid vigtige, men især i løbet af efteråret og vinteren er de uundværlige.

Når du kan krydse alle disse ting af, er din bil helt sikkert bedre stillet til at kunne klare de kommende måneder.

Få professionel hjælp til en efterårsklargøring

Har du ikke selv tid eller overskud til at tage efterårsklargøringen, kan du med fordel tage et smut forbi dit lokale autoværksted i Gentofte. Når du får en professionel fagmand til at klare arbejdet, vil du helt sikkert både kunne se og føle en mærkbar forskel og en pænere bil end, hvis du selv stod for at klare opgaven. Derudover er du sikker på, at intet bliver glemt, og du kan være 100% kørende resten af den kolde tid.