Arbejdsproces-og forretningsproces software: mobil forbindelse

Den udbredte brug af mobile enheder i forretningsprocesser er blevet den mest populære nye trend. De giver virksomheder med store mobile arbejdstagere mulighed for at opnå store besparelser og sikre deres produktivitet. Flere og flere virksomheder er afhængige af modellen af mobile medarbejdere og er nu ved at udvikle software og applikationer, der tager denne funktion i betragtning. Virtuelle teams spredt ud over tidszoner og geografiske områder og den stigende præference for distancearbejde har gjort mobil forbindelse afgørende. Derfor bør du først overveje at se siden: Mobilabonnement ⇒ Sammenlign dem her og spar penge (2019)

Mobile medarbejdere har brug for at holde kontakten med deres hjem af praktiske og følelsesmæssige årsager. De har brug for at opdatere deres optegnelser, sikre nøjagtigheden af deres fakturering og bogføring, få elektroniske payrolls, styre deres personlige finanser, revidere tidsplaner, styre ledelsen om eventuelle ændringer i deres Informere arbejdstiden og også føle sig forbundet til resten af teamet. Hvis de ikke er stærkt motiverede og autonome, kan mobile medarbejdere føle sig ekskluderede, ukendte og umotiverede.

Nutidens mobile medarbejder har en række forskellige enheder at vælge imellem. Mobile/smartphones, tablets, netbooks, laptops og laptops giver mulighed for problemfri planlægning, aftaler, messaging og rapportering. Medarbejdere, der arbejder i fjerntliggende områder, kan også drage fordel af SaaS-programmer (software as a Service) for at sikre, at deres lager-, salgs-og marketing anmodninger er opfyldt. Regnskabskontoret kan uploades direkte til det centrale system for at oprette et revisionsspor. En medarbejders placering, produktivitet og effektivitet overvåges ved hjælp af sporingssoftware.

Undersøgelser har vist, at mobile arbejdstagere typisk medbringer eller bruger mindst tre forskellige mobile enheder til at arbejde. Næsten halvdelen af dem er udstyret med to mobiltelefoner, en til personlig brug og den anden til arbejde. De har også normalt bære en bakke eller laptop og nogle endda to, igen til forskellige applikationer. De fleste virksomheder køber dedikerede enheder til deres mobile medarbejdere og opbevarer derfor en separat enhed til personlig brug. Flere og flere medarbejdere vil bære færre og færre enheder med Android, etc., fordi de kan integreres.

Mobile enheder er muligvis ikke sikre. Når vigtige data overføres, kan der være et brud på fortroligheden, medmindre der er fremragende administrationssoftware til mobile enheder. Enheder kan gå tabt, beskadiget, stjålet eller malplaceret. De er også genstand for malware og virus angreb. Det er vigtigt at fastlægge en meget klar og fast politik for brugen af mobile enheder. I nogle industrier, er sikkerhed bevidsthed er afgørende, andre kan være mere fleksible.

Det kan være nødvendigt at strømline dine egne processer. I øjeblikket er millioner af arbejdstagere på verdensplan en del af det stigende antal distancearbejdere, enten på et bestemt sted eller tilfældigt fra et sted til et andet eller på offentlige steder såsom parker, restauranter, hoteller, cafeer og inden for transport, såsom tog, busser, Biler og fly arbejder. Sørg for, at dine IT-medarbejdere er uddannet til at fjernslette data fra mistede eller stjålne enheder. Det bør være strengt forbudt at downloade uautoriserede programmer. Hold dine medarbejdere opdateret med de nyeste firewalls og sikkerhedsværktøjer.