Den succesfulde virksomhedsoverdragelse kræver den rette rådgivning

Begrebet ‘virksomhedsoverdragelse’ dækker faktisk over en god håndfuld forskellige situationer. Det kan først og fremmest være, at to virksomheder fusioneres, men det kan også skyldes ting som generationsskifte, salg af virksomhed – eller noget helt tredje.

Virksomhedsoverdragelse er en hyppig hændelse, og der findes derfor fagfolk med ekspertise i at rådgive i virksomhedsoverdragelse. Hvis din virksomhed står over for generationsskifte, fusion eller salg, så kan det være en god idé at have nogen bag dig som ved præcist, hvordan det skal foregå.

Virksomhedsoverdragelse med det juridiske overblik

Der er mange juridiske omstændigheder, man skal have styr på når en virksomhed skal overdrages. Først og fremmest er der nemlig spørgsmålet om medarbejderrettigheder. Medarbejderne fra den overdragede virksomhed har muligvis rettigheder fra deres “tidligere” arbejdsplads som der nu skal tages højde for. Desuden er medarbejderne beskyttet virksomhedsoverdragelsesloven, hvorfor de ikke kan opsiges uden saglig grund.

Der er heldigvis stor aftalefrihed mellem parterne, men det kræver alligevel, at man ved, hvor denne frihed ligger – og hvilke ting der altid skal overvejes.

Fagfolk med ekspertise i rådgivning om virksomhedsoverdragelse

Hos Kaiser Domino finder du advokater med ekspertise i, hvordan en virksomhedsoverdragelse foretages på bedste vis. Uanset hvad årsagen er, står de klar til at rådgive på vej til en succesfuld overdragelse. Enhver rådgivning tager udgangspunkt i den specifikke situation og de parter der er involveret, så I får skræddersyet rådgivning til netop jeres virksomhedsoverdragelse.

Med professionel rådgivning bag dig er du også sikker på, at alting foregår efter alle juridiske bestemmelser, og at der ikke er noget der bliver overset i processen. Dette opnås igennem tæt dialog og effektiv sparring, så begge parter af virksomhedsoverdragelsen kommer “helskindet” igennem.