Er du handymand? Find den rigtige stige til dit næste projekt

Stiger til amatører og professionelle


Er du lidt af en handyman, og skal til at renovere taget eller male loftet? Så har du brug for den rette stige til jobbet. Men hvor finder man lige sådan en? Om du er amatør eller professionel, så findes der stiger til mange typer af håndværker- eller gør-det-selv-opgaver i hjemmet. Læs mere her.

Stiger til gør-det-selv-typen


Er du husejer, eller er du så heldig at have et sommerhus, så ved du, at der vil være behov for vedligeholdelse af boligen. Det kan være, der skal males loft, at træskuret skal males med træbeskyttelse, eller at ovenlysvinduerne skal vaskes og pudses. Til de opgaver får du brug for en stige.

  • Trappestigen
    Trappestigen fra Zarges er en alsidig stige, du kan bruge mange steder, hvor der er behov for at komme op i højden. Stigen kan foldes ud, så den ikke behøver stå op ad en væg for at kunne bruges.

  • Wienerstigen
    Denne stige er god til, hvis du hurtigt skal nå noget på øverste hylde ude i værkstedet eller lignende.

Stiger til professionelt brug


Er du en professionel håndværker, så findes der også stiger til dig. Det er vigtigt med en ordentlig arbejdsstilling, mens du arbejder. Prøv fx en kombistige eller multistige, som kan anvendes til forskelligartede opgaver. Skal den være nem at have med rundt, er en teleskopstige en god løsning, da materialet er let, og den kan foldes sammen og bæres i én hånd.