Fokus på natur med innovative designlamper

Dansk design med fokus på naturen 

Belysning er en stor del af indretningen af et hjem, og derfor er det også vigtigt at vælge de helt rette lamper, når du forsøger at skabe den perfekte stemning. Lamperne fra det danske brand Nuura kan bidrage netop til dette. Med dette mærke har man forsøgt at holde fokus på en unik belysning, der samtidig er af god kvalitet. Nuura lampe serien består af forskellige lamper, der har naturen og dens æstetikker som omdrejningspunkt. Det vil sige, at materialerne glas og messing sammensættes på forskellige organiske måder, hvilket skaber et unikt udtryk, der kan være med til at give dit hjem et helt særligt look.  

Dansk brand og nordisk belysning 

Dette danske brand sørger for at holde den skandinaviske designstil, hvilket betyder, at lamperne fra Nuura er simple i deres udtryk. Samtidig er de dog fyldt med elegante detaljer, der gør, at du kan finde en lampe, der passer netop til din stil og dit hjem. Alle lamperne er skabt ud fra en ide om at bevare de organiske former, hvilket giver et roligt udtryk. De fås både som lysekroner, der majestætisk kan hænge over dit spisebord, men også som bordlamper, der kan skabe hyggelig belysning i din stue eller på dit skrivebord. Med lamper fra Nuura får du den nordiske belysning ind i dit hjem.   

Fokus på at frembringe glæde hos mennesker   

Brandet Nuura har helt fra starten haft et ønske om at bringe glæden frem hos mennesker. Derfor har de fokus på at genskabe belysningen fra nordens smukke natur, så den kan blive en del af mange hjem verden over. Lamperne er skabt i et tidløst design, der kan indgå i din indretning, hvad end du har en moderne eller en mere traditionel stil.