Hvordan skifter man tandlæge?

Går du og overvejer, om du vil skifte tandlæge? Der følger helt sikkert en masse tanker med. Koster det fx noget? og hvad skal man være opmærksom på, når man overvejer det? Der kan være mange spørgsmål, og der kan være svært at finde rundt i. Her får du en guide til, hvordan du skifter tandlæge, samt hvad du skal være opmærksom på i processen.

Det er både nemt og gratis at skifte tandlæge

Du har frit tandlægevalg i Danmark, og det betyder, at du helt selv må bestemme, hvem der skal være din tandlæge. Helt praktisk er det også rigtig let at skifte tandlæge. Du skal blot bestille en tid på en anden klinik end den sædvanlige, og så skal din nye tandlæge nok ordne alt det praktiske ift. at få indhentet tandlægejournal osv.

Desuden er det fuldstændig gratis, at du vælger at skifte tandlæge. Det er dog sådan, at den nye tandlæger laver en undersøgelse ved første besøg, så han eller hun derudfra kan udarbejde en tandstatus og videre forløb for dine tænder.

Find en tandlæge, du føler dig tryg ved

Helt praktisk er det altså super nemt at skifte tandlæge, men når det kommer til, hvilken tandlæge, man skal vælge, så bliver det straks værre. Der er mange parametre, du kan vælge tandlæge ud fra, men det anbefales først og fremmest, at du vælger en dygtig tandlæge, som du føler dig tryg ved, og som du har lyst til at komme hos.

Søger du efter en tandlæge i Skærbæk, kan du undersøge Tandlægerne Jyllandsgade. De tilbyder mange forskellige behandlinger, og de fokuserer altid på, at deres patienter føler sig trykke på klinikken.