Låsesmed – klar i alle døgnets timer

Har du smækket dig ude? Eller har du smidt dine nøgler væk? Der kan være mange grunde til, at du pludselig har akut brug for en låsesmed. Ofte er det heller ikke indenfor den almindelige åbningstid mellem 8 og 16, at du pludselig står og har brug for en låsesmed, og derfor er det særdeles rart, at der findes låsesmede, som har døgnåbent og står klar til at komme ud og være behjælpelige uanset hvornår på dagen, det er.

Din Låsesmed A/S har afdelinger i både Århus, Løgstør, Odder og Silkeborg, hvorfra de kører ud i hele landet. Desuden har de døgnvagt og står klar til at køre ud fra de forskellige afdelinger, når du har brug for det.

En låsesmed hjælper med mange forskellige opgaver

Udover at komme ud til dig, når du har smækket dig ude, glemt en nøgle eller smidt en nøgle væk, står en låsesmed også klar til at hjælpe dig med mange andre opgaver. En låsesmed kan blandt andet stå for:

  • Montering af nye låse
  • Kopiering af nøgler
  • Salg af hængelåse, cykellåse, dørspioner og sikkerhedskæder
  • Montering af forskellige låsesystemer
  • Omlægning og omkodning, hvis du står og skal have nye nøgler
  • Alarmer

Der er altså et væld af opgaver – både akutte og mindre akutte, som du kan få hjælp til fra en kompetent låsesmed.

Vejledning til den mest optimale sikring af dit hjem

Har du enkelte værdifulde genstande, som skal sikres, eller ønsker du en komplet sikring af dit hus, kan en låsesmed også være behjælpelig. En låsesmed kan rådgive og vejlede dig i de mange forskellige sikringsløsninger, der findes på markedet. På den måde kan du få den mest optimale sikring af dit hjem, så du altid kan føle dig tryk – hvad end du er derhjemme eller ude i længere perioder af gangen.

Din Låsesmed A/S står altid klar til at rådgive dig og finde den perfekte løsning, der lever op til alle dine behov samt de krav, du har til sikring. De hjælper både private og erhverv med de bedste sikringsløsninger, og de står altid klar med et gratis uforpligtende tilbud, så tøv endelig ikke med at give dem et kald.