Når virksomheden skal have nye rammer

Når virksomheden udvider kan det nogle gange være nødvendigt at flytte lokaler for at få mere plads. Det kan også ganske simpelt være, at din virksomhed bare trænger til nye rammer. Uanset årsag, så er erhvervsflytning en typisk del af moderne virksomhedsføring, og det kan ofte være en af de mest spændende. Man er spændt på, hvad den nye atmosfære kan bringe, og man ser naturligvis frem til de praktiske fordele – mere plads, bedre lys, nye faciliteter, osv. Det er dog ikke så simpelt at komme dertil som at hanke op i skrivebordet og vandre afsted mod den nye hoveddør.

Mange overvejelser når erhvervsflytningen skal ske

Ved en erhvervsflytning er der et utal af overvejelser der skal gøres. For først skal man finde ud af, hvordan det kommer til at påvirke virksomhedens drift. Er man nødt til at holde lukket et par dage, eller kan det gøres over en weekend? Skal medarbejderne hjælpe, eller skal man hyre folk til det? Når disse begyndende overvejelser er gjort så skal hele kontoret pakkes ned, transporteres og pakkes ud – og hvad skal man pakke ned og transportere først? Alt dette sker med den evigt oversvævende tanke, at det drejer sig om en virksomhed, og at man ikke bare kan “hygge” sig igennem det. Heldigvis er der professionelle fagfolk som er specialiseret i at hjælpe med netop dette.

Vælg et professionelt flyttefirma og få projektledelse og rådgivning

Ved at vælge et professionelt flyttefirma får du både projektledelse og rådgivning til erhvervsflytning. Ofte starter firmaet med et flyttesyn, hvor din virksomheds nuværende og kommende lokation undersøges, så firmaets rådgivning kan skræddersyes til din virksomhed og dennes behov.

Derefter kommer fordelene ved professionel erhvervsflytning nærmest væltende. Medarbejdere slipper for at skulle bære møbler i dagevis, ned- og udpakning sker på den mest optimale vis og arbejdet vil kunne udføres på en weekend. Det vil sige, at firmaet vil kunne pakke dine ting ned fredag, og I vil alle kunne flytte ind i de nye lokaler mandag.

Med et professionelt flyttefirma er du garanteret en problemfri og sikker flytning af din virksomhed.