Sådan vælger du det bedste gamerskrivebord

Når man er en garvet gamer, så er det altså alfa og omega med et ordentligt skrivebord, hvor man kan have hele sit gamer-setup. Det er nemlig der, man sidder flere timer, sommetider flere døgn, og spiller på livet løs for sig selv eller sammen med vennerne. Men hvad skal man egentlig være opmærksom på, når man skal vælge det bedste gamer-skrivebord?

  1. Vælg et dybt og bredt skrivebord af god kvalitet

Det mest optimale gamerskrivebord er dybt og bredt, så der er plads til tastatur og skærm(e). Der skal være plads til, at armen kan hvile på overfladen, og at musen nemt kan føres frem og tilbage. Sørg for at du vælger et bord af god kvalitet, og at ben og overflade er robuste. Det skal være holdbart og kunne holde til fedtede chipsfingre og spildt sodavand – måske et par slag eller to, hvis spillet driller.

2. Stilen skal passe til gameren

Der findes skriveborde til gamere i mange størrelser og udseender, og det må meget gerne passe til resten af stilen i rummet. Tænk derfor over den stil, som du ønsker – gamerskriveborde fås i forskellige materialer såsom jern, aluminium, træ, PVC og glas, og nogle har indbygget LED-lys, kopholder samt krog til headset.

3. Vælg funktionelt
Når man sidder ned i mange timer, er det vigtigt, at skrivebordet er funktionelt og komfortabelt at bruge. Derfor bør du gå på udkig efter et skrivebord med hæve-sænke-funktion, så du har mulighed for at ændre siddestilling. Derudover er det en klar fordel, at du kan sprede benene og bevæge dem tilstrækkeligt under bordoverfladen. Undersøg også, om der er mulighed for kabelføring gennem bordet, så de mange kabler er i orden